Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Barsten uw kinderen van energie?

Springkastelen Mechelen zorgt voor uren spring- en spelplezier met een trampoline van topkwaliteit. Gratis levering en plaatsing in de regio Mechelen!

Trampolines

Een trampoline van ons? Daarop kunnen uw kinderen naar hartenlust ravotten. En het is een gezellig trefpunt in de tuin voor de hele familie.

Gocarts

Uw kinderen worden wild van onze robuuste en scherp geprijsde Berg-gocarts. Grote stock aan direct leverbare modellen!

Buitenspeelgoed

Ons duurzaam buitenspeelgoed tovert een glimlach op het gezicht van elk kind. Van houten speelhuisjes tot glijbanen en zandbakken!
Specialiteiten

Trampolines in Mechelen: springplezier voor de hele familie

Jonge kinderen spenderen gemiddeld zes uur per dag voor een computer, tablet of televisie. Trakteer uw kroost op een echte trampoline en laat ze heerlijk buiten spelen en ravotten! Op een trampoline kunnen kinderen pas écht hun energie kwijt. En het is een gezellig trefpunt in de tuin voor de hele familie.

Onze ´springtuigen´ zijn ook perfect op maat van volwassenen. Zo kunt u op een plezierige manier aan uw conditie werken. En de stress helemaal van u af gooien na een lange werkdag!

Trampolines Mechelen verkoopt niet alleen trampolines in Mechelen, maar ook kwalitatief kinderspeelgoed. Bent u op zoek naar duurzaam buitenspeelgoed of zelfs voetbalgoals?

Bij ons het beste aanbod trampolines in Mechelen. Tegen de beste prijzen!

Toys4Kids staat synoniem voor kwaliteitsmerken en een vlotte service. Al onze trampolines worden gratis geleverd en opgesteld in de omgeving van Mechelen.

Onze trampolines zijn voorzien van een handig trapje en eventueel een veiligheidsnet dat aansluit op het randkussen. Dit beschermnet is de ideale remedie tegen blauwe plekken, builen en gekneusde knieën!

Al onze trampolines zijn TÜV/GS-gekeurd en voldoen aan alle EU-normen. Dat betekent dat ze getest werden op veiligheid door een onafhankelijke specialist.

Wilt u het springen nóg leuker maken? Berg_trampolines:Tattoo">trampoline met zes ‘tattoos’ die samen een spel vormen. Binnenkort krijgt u de vriendjes en vriendinnetjes van zoon- of dochterlief met geen stokken meer weg!

Meer weten over de verkoop van trampolines in de regio Mechelen? Breng dan een bezoekje aan onze ruime showroom, bel ons op of vraag meteen een gratis offerte!

© 2013-2017 Springkastelen Mechelen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Springkastelen Mechelen


GSM: +32 14490490
Contacteer ons